ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

  •  Η πρόσφορα εγκατάστασης συστήματος Υγραερίου ισχύει μέχρι τέλους του χρόνου.
  • Πέρα από την χαμηλή τιμή υπάρχουν ευέλικτοι τρόποι πληρωμής όπως είναι οι δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα, εφόσον συμφωνηθεί από την εταιρεία και τον ιδιοκτήτη.
  • Κάντε τώρα το λιπαντικό service του αυτοκινήτου σας ( μικρό service ) μόνο με 29€

Περιλαμβάνει:

Αλλαγή λαδιών 10w40 & φίλτρο λαδιού ,  Ηλεκτρική διάγνωση κινητήρα
Έλεγχο συστήματος δυναμό, αντιψυκτικού , φώτων αυτοκινήτου ελαστικών & φρένων

  • Αλλάξτε την δεξαμενή σας που έχει περάσει την δεκαετία μόνο με 160€ τελική τιμή μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

 

Πλεονεκτήματα

Οικονομία

Μειώστε τις δαπάνες μετακίνησής σας στα μισά χρήματα. Το υγραέριο σας προσφέρει οικονομία 45% -50% καθώς κάνετε τα ίδια χιλιόμετρα αλλά με φθηνότερο καύσιμο.

Λόγω της τέλειας του υγραερίου, δεν διαβρώνονται τα μέταλλα του κινητήρα, καθώς το υγραέριο δεν περιέχει πρόσθετα όπως βενζίνη και δεν παρουσιάζονται ανθρακούχα υπολείμματα. Επιτυγχάνεται, έτσι, και οικονομία στα SERVICE.

Ασφάλεια

Η πίεση του υγραερίου στο ρεζερβουάρ είναι 2-3 ατμόσφαιρες ενώ οι προδιαγραφές των δεξαμενών είναι 30 ατμόσφαιρες. Πέραν των απαραίτητων πιστοποιήσεων των δεξαμενών, η ασφάλεια επιτυγχάνεται με το ασφαλιστικό υπερβολικής πίεσης, αντεπίστροφη βαλβίδα, δύο ηλεκτροβαλβίδες, βαλβίδα υπερβολικής ροής και αεροστεγές περικάλυμμα, τα οποία διασφαλίζουν ομαλή και ασφαλή λειτουργία. Επίσημα crash test, αποδεικνύουν πως σε οποιαδήποτε περίπτωση σύγκρουσης, φωτιάς ή ανατροπής του οχήματος, η εγκατάσταση του υγραερίου παραμένει ανέπαφη, διασφαλίζοντας το υγραέριο.

Περιβάλλον

Το υγραέριο είναι καύσιμο, απόλυτα φιλικό με το περιβάλλον. Πρόσφατες έρευνες αποδεικνύουν ότι το υγραέριο εκπέμπει 15-27% λιγότερα γραμ./χλμ. αερίων του θερμοκηπίου σε σχέση με τη βενζίνη. Η χρήση υγραερίου αποδεδειγμένα προσφέρει σημαντική μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων (CO2, CO, NOx), εκπέμπει κατά την καύση του μόνο διοξείδιο του άνθρακα (CO2), οξείδια του αζώτου (NOx) και H2O (υδρατμούς). Τα επίπεδα εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα είναι πολύ κατώτερα σε σχέση με τα συμβατικά καύσιμα, ενώ και οξείδια του αζώτου παρουσιάζονται σχεδόν 30 φορές χαμηλότερα σε σχέση πάλι με τα συμβατικά καύσιμα.

Ζητήστε τώρα προσφορά για το αυτοκίνητό σας!

Developed by