ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

  •  Η πρόσφορα εγκατάστασης συστήματος Υγραερίου ισχύει μέχρι τέλους του χρόνου.
  • Πέρα από την χαμηλή τιμή υπάρχουν ευέλικτοι τρόποι πληρωμής όπως είναι οι δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα, εφόσον συμφωνηθεί από την εταιρεία και τον ιδιοκτήτη.
  • Κάντε τώρα το λιπαντικό service του αυτοκινήτου σας ( μικρό service ) μόνο με 29€

Περιλαμβάνει:

Αλλαγή λαδιών 10w40 & φίλτρο λαδιού ,  Ηλεκτρική διάγνωση κινητήρα
Έλεγχο συστήματος δυναμό, αντιψυκτικού , φώτων αυτοκινήτου ελαστικών & φρένων

  • Αλλάξτε την δεξαμενή σας που έχει περάσει την δεκαετία μόνο με 160€ τελική τιμή μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

 

Το υγραέριο είναι το πλέον πιο καθαρό και οικονομικό καύσιμο που χρησιμοποιείται για την κίνηση όλων των τύπων οχημάτων. Η μετατροπή βενζινοκίνητων αυτοκινήτων όλο ένα και αυξάνεται και αυτό οφείλεται κυρίως στην οικονομία που προσφέρει αλλά και στο ότι όντας πιο καθαρό καύσιμο ενισχύει την καλή λειτουργία του κινητήρα δίνοντάς του μακροζωία.

Προσφέρει ασφάλεια καθώς το σύστημα υγραερίου είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προβλέπει οποιαδήποτε διαρροή με αντεπίστροφες βαλβίδες σε όλο το μήκος του συστήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα δεν έχει καταγραφεί κανένα ατύχημα που να οφείλεται στο υγραέριο, σε αντίθεση με άλλα καύσιμα.

Εκτός από την οικονομία και την ασφάλεια που προσφέρει το υγραέριο, είναι και το πιο φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο εκπέμποντας 30% λιγότερους ρύπους από τα υπόλοιπα καύσιμα χωρίς να ρυπαίνει την ατμόσφαιρα και σε περίπτωση διαρροής του το έδαφος ή τα ύδατα.

Πως θα γνωρίζω ότι χρειάζομαι ανεφοδιασμό υγραερίου;

Κατά την μετατροπή θα τοποθετηθεί ένας διακριτικός δείκτης καυσίμου που θα σας ενημερώνει σχετικά με το πιο καύσιμο χρησιμοποιείτε αλλά και με την υπολειπόμενη ποσότητα στο ρεζερβουάρ.

Υπάρχουν πρατήρια για ανεφοδιασμό υγραερίου σε κοντινά σημεία;

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με την αύξηση ζήτησης υγραερίου πολλά πρατήρια αναβαθμίστηκαν και πλέον υπάρχουν πρατήρια για ανεφοδιασμό σε κάθε μέρος. Θα βρείτε το δικό μας πρατήριο Γεωργικής Σχολής 4 κατεύθυνση προς αεροδρόμιο.

Τι χωρητικότητα δεξαμενής να επιλέξω;

Η χωρητικότητα της δεξαμενής εξαρτάται από το μέγεθος του πορτμπαγκάζ. Υπάρχουν δεξαμενές από 30 έως 100 litra και πάντα επιλέγεται αυτή που προσφέρει την μεγαλύτερη αυτονομία.

Τι συντήρηση απαιτεί το σύστημα υγραερίου;

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υγραερίου θα πρέπει να γίνεται με συνέπεια ο ετήσιος έλεγχος στον οποίο γίνονται οι ανάλογες ρυθμίσεις , συσφίξεις των εξαρτημάτων και αντικατάσταση των φίλτρων υγραερίου.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορεί να έχετε παρακαλώ καλέστε μας στο 2310477111 και ένας από τους τεχνικούς μας θα μιλήσει μαζί σας για να σας βοηθήσει.

Ζητήστε τώρα προσφορά για το αυτοκίνητό σας!

Developed by