ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

  •  Η πρόσφορα εγκατάστασης συστήματος Υγραερίου ισχύει μέχρι τέλους του χρόνου.
  • Πέρα από την χαμηλή τιμή υπάρχουν ευέλικτοι τρόποι πληρωμής όπως είναι οι δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα, εφόσον συμφωνηθεί από την εταιρεία και τον ιδιοκτήτη.
  • Κάντε τώρα το λιπαντικό service του αυτοκινήτου σας ( μικρό service ) μόνο με 29€

Περιλαμβάνει:

Αλλαγή λαδιών 10w40 & φίλτρο λαδιού ,  Ηλεκτρική διάγνωση κινητήρα
Έλεγχο συστήματος δυναμό, αντιψυκτικού , φώτων αυτοκινήτου ελαστικών & φρένων

  • Αλλάξτε την δεξαμενή σας που έχει περάσει την δεκαετία μόνο με 160€ τελική τιμή μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

 

Εταιρεία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται χρόνια στον κλάδο της Υγραεριοκίνησης. Βρίσκεται στην οδό Γεωργικής Σχολής 4 ( κατεύθυνση προς αεροδρόμιο ) όπου υπάρχει συνεργείο αυτοκινήτων και Πρατήριο Υγρών Καυσίμων. Το βασικό μας αντικείμενο είναι η τοποθέτηση κορυφαίων συστημάτων Υγραεριοκίνησης στις καλύτερες τιμές της αγοράς αλλά και η φροντίδα του συστήματος υγραερίου. Το προσωπικό της Caregas καταρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς που εξειδικεύονται στον τομέα της Υγραεριοκίνησης με μοναδικό τους στόχο την άριστη λειτουργία του αυτοκινήτου σας μετά την μετατροπή του σε υγραεριοκίνητο.

Συνεργείο

Το συνεργείο μας διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την εγκατάσταση υγραεριοκίνησης στα αυτοκίνητα , τον πλήρη έλεγχο για την άριστη λειτουργία του αλλά και για κάθε τυχόν δυσλειτουργία που μπορεί να εμφανιστεί και για την αποκατάσταση της.

Λειτουργεί καθημερινά 08:00 – 18:00 και τα Σάββατα 09:00 – 13:00 . Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο 2310 477111 ή για όποια τυχών απορία έχετε σχετικά με την μετατροπή ή το αυτοκίνητό σας.

Πρατήριο

Το σύγχρονο πρατήριο βενζίνης και υγραερίου, πληροί όλες τις προδιαγραφές που προβλέπει η ελληνική νομοθεσία και σας προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση καθημερινά. Παράλληλα πωλούνται φιάλες υγραερίου 3k , 10k, 15k, και 25k για οικιακή χρήση αλλά και επαγγελματική.

Γίνεται 100% εγγυημένη λιτρομέτρηση με πιστοποίηση εισροών-εκροών από την Logicom και προσφέρεται δωρεάν αλλαγή λαδιών του αυτοκινήτου σας. Επίσης λειτουργεί οργανωμένο μίνι μάρκετ όλο το 24ωρο.

Υπάρχει πρόγραμμα επιβράβευσης και συνέπειας για τους πελάτες μας αλλά και πολλές προσφορές.

Γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες

Ζητήστε τώρα προσφορά για το αυτοκίνητό σας!

Developed by